isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 10:40

Προμήθεια υπηρεσιών για τις εργασίες ανέλκυσης και καθέλκυσης υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος

"Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για άμεση προμήθεια υπηρεσιών για τις εργασίες ανέλκυσης και καθέλκυσης υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος για την επισκευή βλάβης, σε γεώτρηση στην περιοχή Θεριανού. Βάθος τοποθέτησης αντλητικού 24m με σωλήνες 5΄΄.
Οι εργασίες του γερανοφόρου οχήματος θα περιλαμβάνουν, απεγκατάσταση – ανέλκυση αντλητικού και σωληνώσεων, καθέλκυση – επανεγκατάσταση του συγκροτήματος, ηλεκτρική σύνδεση υποβρύχιου ηλεκτροκινητήρα και λειτουργιά αντλητικού συγκροτήματος καθώς και μεταφορά σωληνώσεων στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΠ(Ακτή Δυμαίων 48-Πάτρα) για τον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να γίνει η προμήθεια ανταλλακτικών και η επισκευή του συγκροτήματος (από την ΔΕΥΑΠ)
Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών ο προμηθευτής αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την συμφωνία με τους κανόνες της τέχνης και της τεχνικής εκτέλεση έναντι της ΔΕΥΑΠ και έναντι τρίτων.
Τεχνικές και οικονομικές προσφορές με χρόνο εκτέλεσης των εργασιών δέκτες σε κλειστό φάκελο μέχρι 13/05/2014 στο Γραφείο Προμηθειών (Ακτή Δυμαίων 48-Πάτρα).
Τεχνικές πληροφορίες: κ.Κ. Παπαγεωργακόπουλος 2610 366138''

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.