isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Παρασκευή, 02 Μαϊος 2014 10:53

Προμήθεια υπηρεσιών για τις εργασίες ανέλκυσης και καθέλκυσης υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την προμήθεια υπηρεσιών για τις εργασίες ανέλκυσης και καθέλκυσης υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος, για την επισκευή βλάβης γεώτρησης στην Εγλυκάδα επί της οδού Αυγής. Βάθος τοποθέτησης αντλητικού 115m και στήλη σωληνώσεων 2΄΄.
Οι εργασίες του γερανοφόρου οχήματος στις παραπάνω γεωτρήσεις θα περιλαμβάνουν, απεγκατάσταση-ανέλκυση αντλητικού και σωληνώσεων, καθέλκυση-επανεγκατάσταση του συγκροτήματος, ηλεκτρική σύνδεση υποβρύχιου ηλεκτροκινητήρα και λειτουργία αντλητικού συγκροτήματος καθώς και μεταφορά των σωληνώσεων στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΠ (Ακτή Δυμαίων 48-Πάτρα) για τον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να γίνει η προμήθεια ανταλλακτικών επισκευή συγκροτήματος (από την ΔΕΥΑΠ).
Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών ο προμηθευτής αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη έναντι της ΔΕΥΑΠ και έναντι τρίτων για την σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της τεχνικής εκτέλεση των παραπάνω.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την οικονομική προσφορά σας, κατ΄ αποκοπή καθώς και τιμή για μεταφορά των σωληνώσεων από και προς την γεώτρηση, έως 9/5/2014 σε σφραγισμένο φάκελο, αναφέροντας ρητά τον χρόνο ανταπόκρισης.
Πληροφορίες: Κατριβέσης Φώτης 2610 366.145

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.