isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 19:05

Χαμόγελα και κέφι στην χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ

Από χαμόγελά, κέφι και ζωντάνια, πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΠ, στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της που διοργάνωσαν για ακόμη μία χρονιά ο Σύλλογος του προσωπικού και η Διοίκησή της.
Στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΠ στην Ακτή Δυμαίων, το «παρών» έδωσαν για την γιορτή των παιδιών το απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκέμβρη, η Αντιδήμαρχος Πατρέων Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Δημοτικής Περιουσίας και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνέικων, Αναστασία Τογιοπούλου, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και το μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, Διονύσης Κλάδης και Θανάσης Μοδές αντίστοιχα, ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Μαστραντωνάκης, η Ομοσπονδία των Συλλόγων Εργαζομένων ΔΕΥΑ, καθώς και το ΔΣ του τοπικού Συλλόγου, με επικεφαλής τους Γιώργο Μάρκου, μέλος του ΔΣ και Κώστα Μπαϊλό, πρόεδρο αντίστοιχα.
Στο χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος, Αναστασία Τογιοπούλου, αφού ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι η Δημοτική Αρχή Πάτρας, θα συνεχίσει τον αγώνα της για να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της Κυβέρνησης που προβλέπουν συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ, περεταίρω μέτρα στην κατεύθυνση εμπορευματοποίησης του νερού και των υπολοίπων υπηρεσιών με επιβαρύνσεις για τους δημότες, επιφέροντας και πλήγματα στις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων. Στάθηκε ταυτόχρονα στη θέση της Δημοτικής Αρχής ότι το νερό πρέπει να αποτελεί κοινωνικό αγαθό, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και από αυτή τη σκοπιά και η Δημοτική Αρχή, εκφράζει τις θέσεις της συνολικά.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, σημειώνοντας ότι στους ίδιους στόχους κινείται και η σημερινή Διοίκησή της.
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των επιτυχόντων σε Πανεπιστημιακές Σχολές, παιδιών οικογενειών εργαζομένων της ΔΕΥΑ, από την περσινή σχολική χρονιά (2022-23). Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους οι: Ελένη Μπουρλέσσα, Ερμής Μυλωνάς, Φίλιππος Θεοφιλάς, Θεοφάνης Γιακουμάτος, Ιουλία Καβαλλιεράτου, Καλλιόπη Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Μπουντούρης, Θανάσης Ηλιόπουλος, Βασιλική Καρακίτσου και Φώτης Φλωροσκούφης.
Τη «σκυτάλη» πήρε το θέατρο σκιών με την παράσταση τα «Χριστούγεννα του Καραγκιόζη», που με τις ατάκες και την συνολική παρουσία του, σκόρπισε γέλιο και χαρά στους μικρούς και… μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη.
Η βραδιά έκλεισε με κλήρωση έξι ποδηλάτων, ευχές αλλά και συμβολικά δώρα για όλα τα παιδιά, καθώς και με ευχές η γιορτή να επαναληφθεί και του χρόνου με όλους να δίνουν ξανά το «παρών» γεροί και υγιείς.

IMG_2190.JPGIMG_2193.JPG

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.