isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Πέμπτη, 19 Μαϊος 2016 00:00

Προμήθεια αντλητικού συγκροτήματος

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρετε για την προμήθεια αντλητικού συγκροτήματος, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Το αντλητικό συγκρότημα θα αποτελείται από κάθετη πολυβάθμια αντλία επιφανείας συζευγμένη με ηλεκτροκινητήρα. Τα αντλητικά συγκροτήματα θα είναι κατασκευασμένα από βιομηχανικές μονάδες Ευρωπαϊκής προελεύσεως που εφαρμόζουν παραγωγική διαδικασία πιστοποιημένη σύμφωνα με το ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 και θα συνοδεύονται από πιστοποιητικά αναγνωρισμένου οργανισμού πιστοποίησης και θα φέρουν σήμανση CE σύμφωνα με την οδηγία 93/68/ΕΕ.
Οι προσφορές πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από: -Καμπύλες απόδοσης (Q, H, PA/PK, η, NPSH) σε όλο το εύρος των ονομαστικών στροφών αφού το συγκρότημα θα λειτουργεί με ρυθμιστή στροφών. Οι υδραυλικές αποδόσεις θα διασφαλίζονται από τις προδιαγραφές ISO9906-Grade2 ή καλύτερο. -Έντυπα τεχνικά φυλλάδια κατασκευαστή που να ενημερώνουν πλήρως για τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και τεχνική περιγραφή της αντλίας. Οι προσφορές πρέπει ρητά να αναφέρουν : -Χρόνο παράδοσης του συγκροτήματος και θα αξιολογηθούν για αυτόν. -Χρόνο εγγύησης 12 μηνών κατά τον οποίο ο προμηθευτής θα έχει την αποκλειστική/ολική ευθύνη για την απόδοση και καλή λειτουργία του υποβρύχιου συγκροτήματος καθώς και για την επισκευή του σε περίπτωση βλάβης. Ο επιπλέον χρόνος εγγύησης θα αξιολογηθεί ιδιαίτερα, καθώς επίσης ο προμηθευτής πρέπει να αναφέρει ρητά τις περιπτώσεις που δεν θα ισχύει η παραπάνω ολική εγγύηση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1. Η αντλία θα είναι κάθετη πολυβάθμια και πρέπει να έχει κεντρικό σημείο λειτουργίας με Παροχή Q =80m3/h και Mανομετρικό H =80m.
2. Βαθμός απόδοσης στο κεντρικό σημείο λειτουργίας η>74%
3. Αξιολόγηση της καμπύλης απόδοσης (Q-H-η) του αντλητικού συγκροτήματος ανάλογα με την κλίση της καμπύλης, ιδιαιτέρα στην περιοχή από 0,5Q έως 1,1Q.
4. Τα σώματα των βαθμίδων και τα οδηγά πτερύγια θα είναι από λεπτόκοκκο χυτοσίδηρο αρίστης ποιότητας.
5. O τύπος των πτερωτών θα είναι κλειστού τύπου ακτινικής/μικτής ροής από χυτοσίδηρο ή ορείχαλκο.
6. Ο σύνδεσμος αντλίας- κινητήρα θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα AISI316.
7. Τα έδρανα θα είναι υδρολίπαντα από ειδικό κράμα τριβέων με μεγάλη διάρκεια ζωής.
8. Ο άξονας θα είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα AISI420.
9. Ο ηλεκτροκινητήρας 380V, 50Hz, 2910rpm, θα είναι βραχυκυκλωμένου δρομέα, τύπου ΙΕ2 σύμφωνα με τα πρότυπα 640/2009/EC και IEC60034-30. Η περιέλιξη του κινητήρα θα είναι χάλκινη, κατάλληλης κατασκευής για λειτουργία με ρυθμιστή στροφών και αντοχή σε υπερθέρμανση κλάση μόνωσης F, συμφωνά με τις προδιαγραφές IEC και τα πρότυπα NEMA.
10. Βαθμός απόδοσης η>80% και Συντελεστής ισχύος συνφ=0,8 στο ονομαστικό φορτίο με ελάχιστο αριθμό εκκινήσεων 11 ανά ώρα
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΠ-Ακτή Δυμαιων 48, έως 30/5/2016 την τεχνική και οικονομική πρόσφορά σας, αναφέροντας ρητά τον χρόνο παράδοσης και εγγύησης. Τεχνικές πληροφορίες Φ.Κατριβεσης 2610366145.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.