isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 12:19

Proficiency Testing Schemes

ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ  ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΠΟΣΙΜΟΥ  ΥΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ  ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (Proficiency Testing Schemes)»

 

 Για  τις  ανάγκες λειτουργίας του μικροβιολογικού εργαστηρίου πόσιμου ύδατος, η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για  προμήθεια προϊόντων  για    διεργαστηριακές  δοκιμές    πόσιμου νερού και  για τις εξής παραμέτρους : Enterococci, Escherichia coli και Clostridium perfringens.

Η   προσφορά να  συμπεριλαμβάνει τις προγραμματισμένες για το 2014 διανομές και το κόστος των μεταφορικών για την παράδοση των διεργαστηριακών δοκιμών στο εργαστήριό μας.

Οι εταιρίες που    γίνονται δεκτές  πρέπει να  διαθέτουν σύστημα ποιότητας ISO 9001.

Τεχνικές πληροφορίες Τυροπάνη Κωνσταντίνα,  Τηλ. 2610 366228 

 Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την οικονομική προσφορά σας σε κλειστό φάκελο στο Γραφείο Προμηθειών (Ακτή Δυμαίων 48, Πάτρα) έως  10/02/2014    με ε την ένδειξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ  ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΠΟΣΙΜΟΥ  ΥΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ  ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ»

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.