isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 22:12

Προμήθεια – κατασκευή πόρτας κτηρίου

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την προμήθεια – κατασκευή πόρτας κτηρίου, με το κάσωμά της, διαστάσεων: πλάτος 3,9 μέτρα και ύψος 4,6 μέτρα.

Η πόρτα θα είναι ανοιγόμενη, τετράφυλλη, δύο φύλλα αριστερά και δύο δεξιά. Δεν θα υπάρχει κατωκάσι, λόγω εισόδου-εξόδου οχημάτων. Θα πρέπει να διαθέτει και μικρή πόρτα καθημερινής χρήσης σε ένα φύλλο. Επίσης η όλη κατασκευή θα πρέπει να διαθέτει το δυνατόν καλύτερη ηχομόνωση (45 dB σε απόσταση 40 μέτρων από το κτήριο).

Περιγραφή Κατασκευής

-Οι πόρτες θα κατασκευασθούν από ΙΝΟΧ κοιλοδοκό 60Χ60Χ2 mm.

-Το κάσωμα θα κατασκευασθεί από ΙΝΟΧ κοιλοδοκό 60Χ60Χ3 mm.

-Όλοι οι κοιλοδοκοί εσωτερικά θα γεμισθούν με πετροβάμβακα πυκνότητας 75 Kg/m3.

-Εσωτερικά και εξωτερικά των πορτών θα τοποθετηθεί με περτσίνια ΙΝΟΧ, λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 2 mm, βαμμένη ηλεκτροστατικά με πολυεστερική βαφή χρώμα πράσινο σκούρο.

-Εσωτερικά των λαμαρινών αλουμινίου και με σειρά από έξω προς τα μέσα θα τοποθετηθούν: Πετροβάμβακας πάχους 50mm/75 Kg/m3, γυψοσανίδα πάχους 10mm και ηχομονωτική μεμβράνη πάχους 5 mm πυκνότητας 5 Kg/m2.

-Η επαφή των λαμαρινών με τους κοιλοδοκούς θα πρέπει να είναι στεγανοποιημένη για αποφυγή υγρασίας προς τον πετροβάμβακα και την γυψοσανίδα.

-Εσωτερικά των πορτών και πάνω στην λαμαρίνα αλουμινίου, θα τοποθετηθεί επίσης ηχομονωτική μεμβράνη πάχους 5 mm πυκνότητας 5 Kg/m2.

-Τα μπινιά θα είναι από λάμα ΙΝΟΧ 40Χ4 mm και στην γωνία αυτών με τον κοιλοδοκό θα τοποθετηθεί λάστιχο "φούσκας" ή άλλης μορφής, για την βελτίωση της ηχομόνωσης.

-Τα φύλλα των πορτών θα στηρίζονται το κάθε ένα με τέσσερις τουλάχιστον μεντεσέδες το κάθε ένα ΙΝΟΧ Φ25mm και θα έχουν πάνω και κάτω σύρτες. Οι πάνω σύρτες θα πρέπει να έχουν τέτοιο μήκος ώστε να είναι δυνατός ο χειρισμός τους από άτομο μέσου ύψους.

-Η μικρή πόρτα καθημερινής χρήσης θα διαθέτει κλειδαριά και πόμολο και μπορεί να έχει κατωκάσι χαμηλού προφίλ.

-Επειδή δεν θα υπάρχει κατωκάσι στα φύλλα των πορτών, οι ηχομονωτικές μεμβράνες εσωτερικά θα πρέπει να "γλύφουν" το δάπεδο και εξωτερικά το υπάρχον επίπεδο.

-Ότι υλικά στήριξης απαιτηθούν θα πρέπει να είναι ΙΝΟΧ.

-Αποξήλωση της υπάρχουσας πόρτας και τοποθέτηση της νέας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού (Κόκκινος Μύλος) για αυτοψία του Κτηρίου και εκτίμηση των όποιων ιδιαιτεροτήτων.

Προσφορές μπορούν να υποβληθούν έως 4/2/2014 στο Γραφείο Προμηθειών σε κλειστούς φακέλους. Τεχνικές πληροφορίες στο τηλ. 2610 527506, ή 6977644133, Α. Παπαδόπουλος

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.