isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 13:58

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΡΗΝΗΣ

Η ΔΕΥΑΠ ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας Κρήνης της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδος ότι λόγω της σημαντικά μειωμένης παροχής των γεωτρήσεων της περιοχής Κρήνης θα υλοποιεί προγραμματισμένες εναλλάξ υδροδοτήσεις της περιοχής.
Καθημερινά από 09:00-21:00 θα τροφοδοτούνται οι χαμηλότερα υψομετρικά περιοχές της Κρήνης (ενδεικτικά Αγ. Δημητρίου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Λαγανίδες, Μουσταφέντη) και από 21:00-09:00 οι υψηλότερες (ενδεικτικά Αγ. Αθανασίου, Εθνικής Αντιστάσεως, Αγ.Παρασκευής).
Οι πιο πάνω ώρες, είναι οι ώρες που η ΔΕΥΑΠ θα κάνει τους κατάλληλους χειρισμούς και η υδροδότηση θα μεταβάλλεται με κάποια χρονική απόκλιση ανάλογα τις συνθήκες που θα επικρατούν και θα διαφέρει ελαφρά από καταναλωτή σε καταναλωτή ανάλογα την γεωγραφική του θέση.
Η ΔΕΥΑΠ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διαχείριση του νερού και την διασφάλιση της υδροδότησης όλων των καταναλωτών. Σε αυτή την προσπάθεια η συμβολή και των καταναλωτών είναι καθοριστική, με την ορθολογική χρήση νερού και την εξοικονόμηση του.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.