isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 13:22

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΠ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ - ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η ΔΕΥΑΠ έχοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί με την εξάπλωση του Covid - 19 απευθύνει έκκληση στους καταναλωτές να προβαίνουν κατά το δυνατόν σε ηλεκτρονικές πληρωμές των λογαριασμών (εξόφληση ή καταβολή έναντι) μέσω e-banking, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (RF) που αναγράφεται στο έντυπο του λογαριασμού, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα ταμεία της ΔΕΥΑΠ.
Οι καταναλωτές παρακαλούνται να προσέρχονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ μόνο για κατ’ επείγουσες περιπτώσεις.
Σε ό,τι αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιούνται διακοπές υδροδότησης, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021, τουλάχιστον.

Στο προσεχές διάστημα, μελετάται από την ΔΕΥΑΠ και η εξυπηρέτηση του κοινού με ραντεβού. Για οποιαδήποτε σχετική απόφαση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Η τήρηση των παραπάνω, θα βοηθήσει όλους μας, να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, δείχνοντας την κοινωνική ευαισθησία που είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.