isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 14:06

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΥΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2/2017

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στα πλαίσια του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής Μικρής Περιμετρικής Πατρών» πραγματοποιήθηκε η μετατόπιση του κεντρικού αγωγού μεταφοράς νερού, από το Διυλιστήριο Ρηγανόκαμπου και για την οποία εκδόθηκε από τη ΔΕΥΑΠ σχετικό Δελτίο Τύπου διακοπής νερού στην ευρύτερη περιοχή από Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι Κανελλοπούλου.
Η άριστη συνεργασία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, της Κατασκευάστριας Εταιρείας και της ΔΕΥΑΠ είχε σαν αποτέλεσμα την ολοκλήρωση των εργασιών στον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο.
Με τη διαχείριση της υδροδότησης της πόλης από το προσωπικό της ΔΕΥΑΠ εξασφαλίστηκε η πλήρης υδροδότηση των παραπάνω περιοχών χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα εμπλεκόμενα στελέχη και εργατοτεχνικό προσωπικό για την υπευθυνότητα και το αίσθημα σεβασμού προς τους πολίτες της πόλης μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.