isoespa 2014 2020

2610 366 100 info@deyap.gr

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 00:00

Προμήθεια ενός υποβρύχιου κινητήρα 8'' 50ΗP

Η ΔΕΥΑΠ ενδιαφέρεται για την άμεση προμήθεια ενός υποβρύχιου κινητήρα 8'' 50ΗP

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

1. Ο κινητήρας πρέπει να διαθέτει, πιστοποιητικό ποιότητας ISO9001 καθώς επίσης και συμμόρφωση προς όλες τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται στους κατασκευαστές για το προϊόν σύμφωνα με τις κοινοτικές διατάξεις (πρότυπα, CE, κλπ).
2. Οι προσφορές υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύονται από :
• Πιστοποίηση για χρήση σε πόσιμο νερό με ανάλογο έγγραφο πιστοποίησης (WRAS, κλπ) από αναγνωρισμένο φορέα.
• Έντυπα τεχνικά φυλλάδια κατασκευαστή που να ενημερώνουν πλήρως για τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και τεχνική περιγραφή του κινητήρα.
3. Οι προσφορές πρέπει ρητά να αναφέρουν χρόνο παράδοσης του υποβρύχιου κινητήρα και δεν θα είναι μεγαλύτερος από 2 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία.
4. Ο χρόνος εγγύησης δεν θα είναι μικρότερος από 12 μήνες από την ημέρα παράδοσης, κατά τον οποίο ο προμηθευτής θα έχει την αποκλειστική/ολική ευθύνη για την απόδοση και καλή λειτουργία του κινητήρα καθώς και για την επισκευή ή αντικατάσταση του σε περίπτωση βλάβης. Ο προμηθευτής πρέπει να αναφέρει ρητά τις περιπτώσεις που δεν θα ισχύει η παραπάνω ολική εγγύηση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

1. Ο ηλεκτροκινητήρας 380V, 50Hz, 2900rpm, ενδεικτικής ισχύος ΡΚ =50HP, θα είναι βραχυκυκλωμένου δρομέα, υδρόψυκτος, υδρολίπαντος, σύμφωνα με τα πρότυπα NEMA και τις προδιαγραφές VDE. Η περιέλιξη του κινητήρα θα είναι στεγανή, χάλκινη και θα φέρει στρώση μόνωσης από θερμοπλαστικό υλικό ώστε να εξασφαλίζεται κλάση μόνωσης επιπέδου Y. Πρέπει επίσης να μπορεί να επισκευαστεί, να έχει βαθμό προστασίας IP68 (κατα DIN40050), και να φέρει δυο καλώδια σύνδεσης. Θα παράγει την πλήρη του ισχύ ακόμα και με αυξομειώσεις της ονομαστικής τάσης του δικτύου που κυμαίνονται από +5% έως -5% (τουλάχιστον) και θα αποδίδει την πλήρη του ισχύ με θερμοκρασία αντλούμενου νερού έως 25°C.
2. Βαθμός απόδοσης η >80% & Συντελεστής ισχύος συνφ >0,8 στο ονομαστικό φορτίο. Οι αποδόσεις του ηλεκτρικού κινητήρα θα διασφαλίζονται από τις προδιαγραφές IEC34-1.
3. Ελάχιστη ταχύτητα νερού ψύξης <0,5m/sec στην επιφάνεια του κινητήρα, με μέγιστη θερμοκρασία νερού 250C. Η εσωτερική θερμοκρασία του κινητήρα με την παραπάνω ταχύτητα νερού δεν θα υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τους 45ºC έχοντας ελάχιστο αριθμό εκκινήσεων 10 ανά ώρα.
4. Τα έδρανα (τουλάχιστο δύο άνω και ένα κάτω) δεν θα έρχονται σε επαφή με τον άξονα, παρά με εναλλάξιμα χιτώνια από ανοξείδωτο χάλυβα επί του άξονα
5. Ωστικό έδρανο αυτολιπαινόμενο και σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ώστε να επιφέρει καταμερισμό στις πιέσεις, ικανό να δεχτεί το μέγιστο αξονικό φορτίο του κινητήρα.
6. Η στεγανοποίηση του ηλεκτροκινητήρα θα είναι ολοκληρωτικά εξασφαλισμένη από υδρολίπαντα ελαστικά παρεμβύσματα και προστατευτικό μηχανικό στυπιοθλίπτη. Το κέλυφος του κινητήρα θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα AISI3014.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΠ (Ακτή Δυμαίων 48, Πάτρα ΤΚ26333) έως και τις 30/10/2015, την προσφορά σας, σε κλειστό φάκελο, αναφέροντας ρητά τον χρόνο παράδοσης και εγγύησης. Παράδοση στην αποθήκη της ΔΕΥΑΠ στην Πάτρα. Τεχνικές πληροφορίες Φ. Κατριβέσης 2610366145

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.deyap.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.